Сорбційні властивості мідно-цинкового феритного композита - Даценко, В. В.; Хоботова, Е. Б.; Datsenko, Vita; Khobotova, Elina (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У роботі обґрунтована й експериментально підтверджена можливість одержання мідно-цинкових феритних матеріалів із сульфатного мідно-цинкового електроліту методом співосадження. Досліджено ефективність його сорбційних властивостей у стаціонарному режимі.
Sorption properties of copper-zinc ferritic composite
Keywords: метод співосадження; відпрацьовані електроліти; іони Cu2+; сорбційні властивості; феритні композити; co-precipitation method; waste electrolytes; Cu2+ ions; sorption properties; ferrite composites.; 574.63: 669.112.228; 10.30977/BUL.2219-5548.2025.108.0.39