Дослідження інструменту зовнішнього магнітно-імпульсного рихтування автомобільних кузовів - Чайка, Владислав Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи: визначення електромагнітних характеристик індукторної системи з екраном, що притягує, методами теорії електромагнітного поля і технічної електродинаміки, що призначена для зовнішнього рихтування автомобільних кузовів. Об’єкт дослідження: процес зовнішнього магнітно-імпульсного рихтування. Предмет дослідження: індукторна системи з екраном, що притягує - інструмент зовнішнього магнітно-імпульсного рихтування автомобільних кузовів. Виконано дослідження індукторної системи з екраном, що притягує-інструменту зовнішнього магнітно-імпульсного рихтування. Побудовані залежності радіального розподілу сил притягання та індукованих струмів.
Keywords: магнітно-імпульсне рихтування; магнітне поле; густина струму; електромагнітні процеси; індукторні системи