Підвищення ефективності доставки продуктів харчування в місті Харків підприємством «AURORA TRANS» - Бєлєвцев, Олексій Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Розроблено раціональну транспортно-технологічну схему доставки продуктів харчування в міському сполученні, що базується на визначенні доцільних марок рухомого складу з раціональною вантажністю та розробці раціональних розвізних маршрутів. Визначене значення економічного ефекту, що може бути отриманий у разі впровадження результатів дослідження в розмірі 550931 грн/рік, а загальна ефективність запропонованих заходів становить 24,7 %. Рекомендації по впровадженню: отримані результати досліджень можуть застосовуватись для підприємств автомобільного транспорту, що займаються доставкою продуктів харчування у міському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: маршрут; перевезення продуктів харчування; транспорті засоби; графік; ефект; витрати