Розроблення мобільного додатку «Міські парковки» - Лантрат, О. В.; Сахно, Є. В.; Шапошнікова, О. П.; Лантрат, О. В.; Сахно, Е. В.; Шапошникова, Е. П.; Lantrat, O.; Sakhno, Ye.; Shaposhnikova, E. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Метою роботи є аналіз та розроблення вимог до інформаційної системи «Міські парковки», а також її реалізація у вигляді додатку, який має надавати сервіси для автовласників у процесі пошуку парковки та власникам парковок під час надання послуг автовласникам. Унаслідок роботи було сформульовано концепцію проекту та визначені його границі, розроблено вимоги до інформаційної системи, що розробляється загалом та для всіх модулів, розроблено функціональну модель інформаційної системи та макет інтерфейсу додатку.
Разработка мобильного приложения «Городские парковки»
Development of “City parking” mobile application
Keywords: інформаційна система; додаток; аналіз вимог; історії користувача; сценарій варіанта використання; дерево функцій; макет інтерфейсу; информационная система; приложение; анализ требований; истории пользователей; сценарий варианта использования; дерево функций; макет интерфейса; іnformation system; application; use case scenario; function tree; interface layout; 004; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.87.0.59