Практичні аспекти контролінгу на підприємствах - Міщенко, В. А.; Губська, Л. І.; Іменинник, А. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2011)
Розглядаються значення контролінгу на сучасному етапі і приклади його впровадження на окремих підприємствах.
Keywords: контролінг; функція; звітність; система; планування; controlling; function; the reporting; system; planning; 332. 025.12