Інформаційно-вимірювальна система стенду випробовування гідроциліндрів - Шнурко, Ігор Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі бакалавра запропонована вимірювальна інформаційна система для стенду випробовування гідроциліндрів. Розроблена вимірювальна інформаційна система дозволяє здійснювати автоматичний збір вимірювальної інформації з чотирьох датчиків тиску, формувати високоточні часові сигнали для управління випробувальним стендом.
Keywords: вимірювальна інформаційна система; гідроциліндр; сигнали управління; випробувальний стенд