УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЮ ЦІЛЬОВОЮ ПРОГРАМОЮ З ПІДВИЩЕННЯ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ - Зима, О. Т.; Зима, А. Т.; Zyma, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Проаналізовано правові засади управління державними цільовими програмами та визначено основні його недоліки. Також виокремлено особливості управління державними цільовими програмами у царині безпеки дорожнього руху і напрацьовано пропозиції щодо його удосконалення.
УПРАВЛЕНИЕ ГОСУДАРСТВЕННОЙ ЦЕЛЕВОЙ ПРОГРАММОЙ ПО ПОВЫШЕНИЮ БЕЗОПАСНОСТИ ДОРОЖНОГО ДВИЖЕНИЯ
MANAGEMENT OF STATE TARGET PROGRAM OF IMPROVING THE TRAFFIC SAFETY
Keywords: державна цільова програма; управління; безпека дорожнього руху; государственная целевая программа; управление; безопасность дорожного движения; state target program; management; traffic safety; 342.95 : 656.13