Фізична хімія : навчальний посібник. Частина 1 - Ненастіна, Т. О.; Єгорова, Л. М.; Даценко, В. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Навчальний посібник призначений для підготовки студентів галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво» спеціальності 1G «Хімічні технології та інженерія» дисципліни «Фізична хімія». У посібнику наведено теоретичний матеріал до розділів «Термодинаміка», «Хімічна рівновага», «Фазова рівновага».
Keywords: фізична хімія; термодинаміка; хімічна рівновага; фазова рівновага; енергія Гіббса; закони термодинаміки; діаграми стану; хімічні технології; 504(075)