Принципи побудови цифрової автоматизованої системи запобiгання занесенню гусеничної машини - Волоснiков, С. О.; Саєнко, Д. В.; Волосников, С. А.; Саенко, Д. В.; Volosnikov, S.; Saenko, D. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Запропоновано механізм впровадження цифрової автоматизованої системи запобігання занесенню для гусеничної машини, обладнаної автоматизованою системою керування поворотом. Розроблено механізм реалізації цифрової автоматизованої системи запобігання занесенню для ВГМ, обладнаної системою автоматизованого керування поворотом. Запропоновано спосіб керування криволінійним рухом гусеничної машини в автоматизованому режимі, що забезпечує рух з максимальною швидкістю, наближеною до занесення.
Принципы построения цифровой автоматизированной системы предотвращения заноса гусеничной машины
Principles of construction of the digital automated system to prevent skidding tracked vehicle
Keywords: занесення гусеничної машини; критична швидкість за занесенням; tracked vehicle; skid tracked vehicle; critical speed for skidding conditions; занос гусеничной машины; критическая скорость по заносу; 629.1.032