Проект станції технічного обслуговування автомобілів з розробкою поста діагностики акумуляторних батарей - Філатов, Іван Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Виконаний технологічний розрахунок електротехнічної і акумуляторної ділянки у складі СТО; розроблені технологічні інструкції технічного обслуговування та ремонту основних елементів акумуляторної батареї автомобіля.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ОБСЛУГОВУВАННЯ; ЕЛЕКТРОУСТАТКУВАННЯ; ОБЛАДНАННЯ; АКУМУЛЯТОР; ЗАРЯД