Визначення моменту виникнення небезпеки для руху у різних дорожньо-транспортних ситуаціях - Шевцов, Сергій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Обговорюється необхідність системного підходу до оцінки дорожньо-транспортної обстановки та визначення моменту виникнення небезпеки для руху водія транспортного засобу.
Keywords: правила дорожнього руху; дорожньо-транспортна ситуація; дорожньо-транспортна пригода; водій; транспортний засіб; небезпека для руху