Мотиваційний супровід професійного становлення та формування соціальної активності в молодших бакалаврів Харківського національного автомобільно-дорожнього університету - Бондаренко, Володимир Васильович; Шеїн, Віталій Сергійович; Bondarenko, Volodymyr; Shein, Vitalii (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Дана наукова розвідка присвячена питанням дослідження мотиваційного супроводу професійного становлення та формування соціальної активності в молодших бакалаврів. У статті розглянуто та виокремлено типи професійної мотивації, що задіяні у процесі підготовки молодших бакалаврів за Освітньо-професійною програмою «Технології управління транспортними, логістичними та нформаційними системами» початкового рівня вищої освіти (короткий цикл) за спеціальністю 015.38 «Професійна освіта. (Транспорт)» галузі знань 01 «Освіта» у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті стосовно їхньої майбутньої діяльності.
Motivation support оf professional development аnd social activity formation of junior bachelors of Kharkiv National Automobile аnd Highway University
Keywords: мотивація; молодший бакалавр; якість вищої освіти; розвиток особистості здобувача освіти; соціалізація освіти; соціальна активність; професійне становлення; motivation; junior bachelor's professional education; higher education quality; personal development of the student; socialization of education; social activity; professional development; 378:37.011; 10.30977/BUL.2219-5548.2023.100.0.145