Підвищення ефективності системи постачання сировини ПрАТ «Лакталіс-Україна» - Байдала, Олександр Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі представлено методику формування технологічного процесу доставки молочної сировини. Розроблено маршрути, що сформовані у результаті перепроектування системи постачання ПрАТ «Лакталіс-Україна» для ТОВ «Молочний дім». Обрано раціональну марку транспортних засобів для доставки сировини на виробництво за критерієм мінімуму витрат.
Keywords: система постачання; доставка; сировина; вантаж; витрати; система доставки; технологія доставки; виробниче підприємство