Інноваційні підходи до управління клієнтоорієнтованим логістичним сервісом у цифрову епоху - Кисляк, Марія Станіславівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі удосконалено: теоретичні підходи до розуміння клієнтоорієнтованого логістичного сервісу в умовах цифрової трансформації, уточнено методичні засади його оцінювання та управління, зокрема щодо визначення рівня цифровізації логістичних процесів і вибору інноваційних рішень. Розвинуто підхід до аналізу діяльності підприємства з урахуванням інноваційності та цифрового розвитку. Удосконалено практичні механізми управління логістичним сервісом через розроблення проєкту впровадження цифрових технологій у систему клієнтоорієнтованого сервісу ТОВ «Експрес» та обґрунтування очікуваного ефекту від запропонованих заходів.
Keywords: логістика; інновації; цифровізація; логістичний сервіс; інноваційний підхід; клієнтоорієнтований логістичний сервіс; управління логістичним сервісом