Автомобільний бортовий обмежувач зарядного струму акумуляторної батареї - Кальянов, Г. К.; Kalyanov, G. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Розглянуто структуру автомобільного бортового обмежувача зарядного струму акумуляторної батареї і його принцип дії. Сформульовано основні вимоги, яким повинні відповідати структурні блоки обмежувача.
Автомобильный бортовой ограничитель зарядного тока аккумуляторной батареи
Car on-board charging current limiting battery
Keywords: акумуляторна батарея; широтно-імпульсна модуляція; зарядний струм акумуляторної батареї; "buck"-перетворювач; аккумуляторная батарея; широтно-импульсная модуляция; зарядный ток аккумуляторной батареи; "buck"-преобразователь; battery; pulse-width modulation; the charge current the battery; "buck"-converter; 621.314