СУЧАСНІ МАШИНИ ДЛЯ ВИКОНАННЯ ЗЕМЛЯНИХ РОБІТ ПРИ РЕМОНТІ ТРУБОПРОВОДІВ БЕЗПІДЙОМНИМ СПОСОБОМ - Хмара, Л. А.; Мусійко, В. Д.; Мусийко, В. Д.; Khmara, L. A.; Musiiko, V. D. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
В порядку усунення існуючої невідповідності темпів виконання земляних та ремонтних робіт на трубопроводах і забезпечення необхідної швидкості виконання капітального ремонту створено спеціальні землерийні машини, використання яких дозволяє підвищити темпи виконання ремонту трубопроводів у 5–7 разів.
СОВРЕМЕННЫЕ МАШИНЫ ДЛЯ ВЫПОЛНЕНИЯ ЗЕМЛЯНЫХ РАБОТ ПРИ РЕМОНТЕ ТРУБОПРОВОДОВ БЕЗПОДЪЕМНЫМ СПОСОБОМ
MODERN MACHINES FOR PERFORMING THE EARTHWORKS DURING THE REPAIR OF PIPELINES WITH THE NON-LIFTING METHOD
Keywords: трубопровід; експлуатація; ремонт; швидкість; машина; темп; трубопровод; эксплуатация; скорость; pipeline; running; repair; speed; machine; rate; 622.692.4.053:624.13