Визначення технічного стану рульових механізмів з електропідсилювачем - Кель, Степан Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єкт дослідження – рульове керування легкового автомобіля. Методи дослідження – аналітичні дослідження. Мета проекту – удосконалити методику діагностування рульового механізму з електропідсилювачем. У роботі розглянуті питання проектування СТО, методи й засоби діагностування рульового керування, в тому числі і з електропідсилювачем. Розроблені технологічні інструкції та інструкції щодо безпеки життєдіяльності на дільниці тощо.
Keywords: КЕРМО; ЕЛЕКТРОПІДСИЛЮВАЧ; ГІДРОПІДСИЛЮВАЧ; РЕЙКА; ГВИНТ; ТЕХНОЛОГІЧНІ ІНСТРУКЦІЇ