Підвищення ефективності функціонування логістичної системи ТОВ Логістик-Авто-Плюс - Волошина, Анна Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті аналізу поточної системи постачань номенклатур «ТОВ Логістик-Авто-Плюс» було виявлено можливості до покращення роботи системи постачання. Ґрунтуючись на дослідженні літературних джерел, було визначено ключові показники, що впливають на ефективність функціонування логістичної системи даної компанії. На основі цього аналізу було розроблено методику, запропоновану для застосування у ТОВ «Логістик-Авто-Плюс», яка спрямована на покращення ефективності роботи системи. Від впровадження цієї методики очікується принести економічний ефект.
Keywords: АВС-аналіз; багатономенклатурні поставки; витрати; запаси; оптимальний інтервал поставок; XYZ-аналіз