Топографо-геодезичне забезпечення поновлення показників нормативної грошової оцінки земель с. Киселівка Херсонського району Херсонської області - Коваленко, Михайло Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
На даний момент проведення грошової оцінки земель населених пунктів є актуальним процесом. У роботі проведено аналіз матеріалів інвентаризації земель села та на їх основі зроблено поновлення показників грошової оцінки земель населеного пункту. Розглянуті діючі методики розрахунку та порядок проведення нормативної грошової оцінки земель різного функціонального використання. Відповідно до існуючих методологічних підходів розраховано експертну грошову оцінку окремих земельних ділянок. Зроблено порівняльний аналіз отриманих результатів.
Keywords: нормативна грошова оцінка; експертна грошова оцінка; інвентаризація земель; населений пункт