Розроблення режимів термічного оброблення конструкційної сталі 16х3НВФМБ-Ш для отримання низької твердості - Реброва, О. М.; Протасенко, Т. О.; Шевченко, С. М.; Князєв, С. А.; Реброва, Е. М.; Протасенко, Т. А.; Шевченко, С. М.; Князев, С. А.; Rebrova, O. M.; Protasenko, T. O.; Shevchenko, S. M.; Kniaziev, S. A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
У статті запропоновано технологію термічного оброблення конструкційної комплексно-легованої теплостійкої сталі 16Х3НВФМБ-Ш для отримання структури, яка забезпечує досить низьку твердість для подальшого механічного оброблення різанням.
Разработка режимов термической обработки конструкционной стали 16Х3НВФМБ-Ш для получения низкой твердости
Developing the heat treatment modes of 16H3NVFMB-Sh steel for getting low hardness
Keywords: термічне оброблення; структура сталі; твердість; термическая обработка; структура стали; твердость; heat treatment; steel structure; hardness; 621.17; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.88.1.46