Електромобілі – майбутнє, яке вже настало - Гнатов, А. В.; Аргун, Щ. В.; Ул'янець, О. А.; Ульянец, О. А.; Gnatov, A.; Argun, S.; Ulyanets, O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Приведено обґрунтування доцільності впровадження в навчальний процес нової спеціальності для магістрів «Енергозберігаючі технології на транспорті». Впровадження запропонованої спеціальності призведе до підвищення конкурентності випускників університетів в працевлаштуванні та розширення співробітництва між ВНЗ. За новою спеціальністю передбачається можливість отримання подвійних (багатосторонніх) дипломів.
Электромобили – будущее, которое уже наступило
Electric cars are the future that is already here
Keywords: енергозберігаючі технології; транспорт; електротранспорт; зелена енергетика; сонячні панелі; джерела енергії; альтернативні джерела енергії; енергоефективний транспорт; энергосберегающие технологии; электротранспорт; зеленая энергетика; солнечные панели; источники энергии; альтернативные источники энергии; энергоэффективный транспорт; energy-saving technology; transportation; electric; green energy; solar panels; energy sources; alternative energy sources; energy efficient transport; 629.341