Впровадження ділової гри «Водний баланс: стратегії оптимізації та екологічної сталості» в контексті навчальної дисципліни «Водопостачання, водовідведення та покращення якості води» - Душкін, С. С.; Dushkin, Stanislav (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Пропонується впровадження ділової гри «Водний Баланс: стратегії оптимізації та екологічної сталості» для дисципліни «Водопостачання, водовідведення та покращення якості води». Вона моделює управління комунальним підприємством, інтегруючи технічні, управлінські й екологічні аспекти, зокрема контроль якості води, енергоефективність і реагування на аварії. Це сприяє розвитку комплексних навичок у фахівців-екологів для ефективної роботи у сфері водного господарства.
Implementation of The Business Game "Water Balance: Optimization and Ecological Sustainability Strategies" in The Context of The Educational Discipline "Water supply, sanitation and water quality improvement"
Keywords: ділова гра; навчальна дисципліна «Водопостачання; водовідведення та покра-щення якості води»; навчальна методика; компетентності; інтерактивне навчання; імітаційне моделювання.; business game; water supply; sanitation; water quality; ecology; sustainable development; education; simulation; 504.4:37.016:628.1/.3; 10.30977/BUL.2219-5548.2025.111.0.171