Аналіз вимог міжнародних стандартів щодо здійснення аудиту системи менеджменту інформаційної безпеки - Клочкова, Діана Юріївна; Добринін, Ігор Станіславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У статті проаналізовані вимоги до проведення аудитів системи менеджменту інформаційної безпеки згідно серії стандартів ISO/IEC 270хх та ISO 19011:2018. Автор робить висновок про вимоги які спрямовані на забезпечення достатнього рівня інформаційної безпеки системи менедженту. На підставі проведеного аналізу визначено головні вимоги до аудитів у сучасних умовах.
Keywords: система менеджменту інформаційної безпеки (СМІБ); аудит; внутрішній аудит; організація; аудитор; 005.254