ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА ЯК ОБ’ЄКТ УПРАВЛІННЯ - Шинкаренко, В. Г.; Малов, В. С. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Розглянуті існуючі підходи до обґрунтування інноваційної діяльності як об’єкта управління: виділення об’єкта як системи із зовнішнього середовища; представлення його як сукупності процесів; встановленні їх переваги і недоліки. Запропоновано обґрунтування і візуальне представлення об’єкта управління інноваційної діяльності підприємства поєднанням процесного підходу з функціональним. Реалізація запропонованого підходу дозволить отримувати інформацію про функціонування не тільки процесу в цілому, але й кожної функції управління.
ИННОВАЦИОННАЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ ПРЕДПРИЯТИЯ КАК ОБЪЕКТ УПРАВЛЕНИЯ
INNOVATION ACTIVITY OF AN ENTERPRISE AS AN OBJECT OF MANAGEMENT
Keywords: інновації; діяльність; підприємство; управління; бізнес-процес; функції; 330.341.1