Управління ефективністю перевезення вантажів - Тимченко, Владислав В’ячеславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано умови роботи підприємств автомобільного транспорту, що дало змогу краще побачити проблеми, які заважають ефективно перевозити вантажі. Було проведено аналіз обсягу та нерівномірності перевезень і впливу техніко-експлуатаційних показників на обсяг перевезень, що дало змогу обрати стратегію для подальшого підвищення ефективності перевезення вантажів. Також був запропонований до впровадження комплекс «BAS Управління автотранспортом Стандарт», який зможе автоматизувати практично всі процеси, які пов’язані із перевезенням вантажів. Після проведення оцінки, виділені основні недоліки в ефективності перевезення вантажів
Keywords: ефективність; перевезення; ефективність перевезення вантажів; автоматизація