Оцінка якості автомобільних сигналізацій, підключених до шини саn - Фролов, В. Я.; Калініченко, А. В.; Калиниченко, А. В,; Frolov, V. J,; Serokurov, M. V, (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Проаналізовані технічні характеристики електронних протиугінних систем, які підключені до шини САN. Представлені результати тестових випробувань дальності дії брелока в польових умовах і в умовах міста. Методом кваліметрії визначено якість протиугінної системи при відомому базовому зразку.
Оценка качества автомобильных сигнализаций, подключенных к шине
Assessment of the quality of car alarm systems connected to the bus саn
Keywords: брелок; ваговий коефіцієнт; відносний показник якості; одиничний показник якості; датчик удару; датчик об’єму; дальність дії; струм споживання; весовой коэффициент; относительный показатель качества; единичный показатель качества; датчик удара; датчик объема; дальность действия; ток потребления; Keychain; weight coefficient; a relative measure of quality; a single quality indicator; shock sensor; volume sensor; the range of current consumption; 621.396.002.53