Методи вимірювання вологості повітря у електромеханічному цеху машинобудівного підприємства - Осмолович, Євгеній Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Робота присвячена аналізу, обґрунтування та вибору найбільш ефективних методів вимірювання вологості повітря в умовах електромеханічного цеху машинобудівного підприємства з урахуванням особливостей виробничого середовища, технічних вимог до точності, надійності та оперативності контролю мікрокліматичних параметрів, а також розробка рекомендацій щодо впровадження сучасних сенсорних та автоматизованих систем моніторингу вологості для забезпечення стабільної роботи обладнання та відповідності нормативним вимогам до умов праці.
Keywords: вологість повітря; гігрометр; датчик вимірювання вологості; інформаційно-вимірювальна система мікроклімату; контроль параметрів вимірювання повітря; психрометр