Дослідження впливу втрат вологи із твердіючого монолітного цементобетону на його властивості - Норкін, Євгеній Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі проведені експериментальні дослідження впливу температури і вологості на вологовтрати із бетону. Виконані дослідження захисної здатності плівкоутворюючих емульсій. Визначені фізико-механічні та експлуатаційні властивості бетонів з плівкоутворюючими емульсіями. Запропоновано технологію виготовлення бетонних сумішей і нанесення плівкоутворюючих емульсій.
Keywords: вологовтрати; морозостійкість; міцність; плівкоутворююча емульсія; економічна ефективність