КОМП’ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ЕЛЕМЕНТІВ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИГОТОВЛЕННЯ ЦЕМЕНТОБЕТОНУ - Кириченко, I. Г.; Єфименко, О. В.; Плугіна, Т. В.; Кириченко, И. Г.; Ефименко, А. В.; Плугина, Т. В.; Kyrychenko, I.; Yefimenko, A.; Pluhina, T. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Наведено результати комп’ютерного моделювання елементів технологічного процесу виготовлення цементобетону за допомогою віртуальної лабораторії LabVIEW
КОМПЬЮТЕРНОЕ МОДЕЛИРОВАНИЕ ЭЛЕМЕНТОВ ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО ПРОЦЕССА ПРИГОТОВЛЕНИЯ ЦЕМЕНТОБЕТОНА
COMPUTER SIMULATION OF ELEMENTS OF THE TECHNOLOGICAL PROCESS OF CEMENT CONCRETE PREPARATION
Keywords: моделювання; технологічний процес; віртуальна лабораторія; моделирование; технологический процесс; виртуальная лабораторія; simulation; technological process; virtual laboratory; 681.3