ЕКСКАВАТОР ДЛЯ АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНИХ РОБІТ - Сукач, М. К.; Лисак, С. І.; Суслов, С. І.; Лысак, С. И.; Суслов, С. И.; Sukach, М.; Lysak, S.; Suslov, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто напрями розвитку конструкцій одноківшевих екскаваторів для їх максимальної ефективності в роботі. На основі аналізу ходових пристроїв та перспектив їх удосконалення запроектовано конструкцію ходового обладнання одноківшевого екскаватора, що може ви-користовуватись на опорній поверхні зі значною зміною її рельєфу.
ЭКСКАВАТОР ДЛЯ АВАРИЙНО-СПАСАТЕЛЬНЫХ РАБОТ
BACKHOE-LOADERS FOR RESCUE WORKS
Keywords: екскаватор; ходове обладнання; опорна поверхня; коефіцієнт стійкості; перекидання; экскаватор; ходовое оборудование; опорная поверхность; коэффициент устойчивости; опрокидывание; backhoe-loader; undercarriage; support surface; coefficient of stability; rollover; 624.123.3