Оцінка розподілу потоків індивідуального моторизованого транспорту у місті Херсон - Сазонов, Євген Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній роботі у програмі Visum змодельоване функціонування індивідуального транспорту у м. Херсон. З використанням розробленої моделі отримані показники якості транспортного обслуговування населення – середня відстань пересування, середній час пересування і середня швидкість пересування, – а також закономірність розподілу відстаней городян. Отриманий розподіл транспортних потоків індивідуального транспорту у місті Херсон може бути використаний при розробці заходів щодо удосконалення роботи транспортної системи міста.
Keywords: індивідуальний транспорт; модель розподілу; обстеження; попит на поїздки; транспортний потік; Visum