Структура i властивостi газополуменевих багатокомпонентних покриттiв - Глушкова, Д. Б.; Hlushkova, D. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
У роботі розглянуті питання формування газополуменевих покриттів з використанням порошків на основі нікелю, які самофлюсуються на деталях циліндро-поршневої групи. Структура покриття багатофазна. Результати проведених досліджень та промислових випробувань дозволяють рекомендувати покриття для практичного використання.
Structure and properties of plasma-flame multi-component coatings
Структура и свойства газопламенных многокомпонентных покрытий
Keywords: покриття; оплавлення; напилення; карбідна фаза; мікротвердість; покрытия; оплавления; напыление; карбидная фаза; микротвердость; coating; melting; spraying; carbide phase; microhardness; 621.785; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.90.0.43