Електромагнітні випромінювання транспортних засобів з електроприводом - Бажинов, Олексій Васильович; Кравцов, Михайло Миколайович; Bazhynov, Oleksii Vasilovich; Kravtsov, Mykhailo Mykolayovych (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Рівень частоти, напруженості електромагнітного випромінювання (ЕМВ) і час перебування у транспорті хвилює людей. Мета - дослідження вплив ЕМВ на людину. Методика - системний підхід досліджень, захист від ЕМВ у транспорті. Новизна - вперше надана концепція оптимального моделювання ЕМВ у транспорті. Практичне значення - наведені міри безпеки від ЕМВ.
Electromagnetic radiation from electrically driven vehicles
Keywords: автомобіль; ультра низькочастотне випромінювання; вкрай низькочастотне випромінювання; низькочастотне випромінювання; електромагнітне забруднення; електричний транспортний засіб; гібридний транспортний засіб; довкілля; car; ultra-low frequency radiation; extremely low frequency radiation; low frequency radiation; electromagnetic pollution; electric vehicle; hybrid vehicle; environment; 62-788; 10.30977/BUL.2219-5548.2023.102.0.15