Технологія та організація робіт з будівництва автомобільної дороги IV категорії довжиною 20 км в Львівській області. Частина 2. Будівництво дорожнього одягу - Жебженяк, Олександр Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт розробки – автомобільна дорога IV категорії довжиною 20 км в Львівській області. Мета проекту – технологія та організація робіт з будівництва земляного полотна IV категорії довжиною 20 км в Львівській області. Під час виконання дипломного проекту були детально розглянуті: кліматичні умови району будівництва, визначення параметрів спеціалізованих потоків. Запропонована технологія та організація робіт з будівництва дорожнього одягу. Сформовані питання контролю якості виконання будівельних робіт, охорони праці.
Keywords: автомобільна дорога; технологія та організація робіт; будівництво; дорожній одяг; контроль якості; охорона праці