Удосконалення інформаційної системи підприємства - Неледва, Маргарита Євгенівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі удосконалено зміст поняття «інформаційний поток» та «інформаційна система», оптимізовано документообіг за рахунок автоматизації діяльності технічної служби підприємства, отримала подальший розвиток графічна інформаційно-логічна модель функціонування інформаційної системи технічної служби підприємства та формування інформаційних об’єктів, які до неї входять, розроблено базу даних технічної служби підприємства.
Keywords: інформаційна система; інформаційний поток; база даних; оперограма