Спосiб забезпечення стiйкостi руху колiсних машин - Волков, Володимир Петрович; Гриненко, Михайло Миколайович; Доброгорський, Максим Васильович; Подригало, Михайло Абович (My University, 2007)
Спосіб забезпечення стійкості руху колісної машини, що включає регулювання гальмівного моменту на її колесах, який відрізняється тим, що попередньо визначають величину дестабілізуючого моменту Мдес, потім стабілізуючого Mстаб, порівнюють зазначені величини моментів і, використовуючи показники гальмівних моментів на кожному колесі, регулюють Mстаб доти, поки різниця Мдес-Mстаб не буде дорівнювати нулю.
Keywords: колiснi машини