Обстеження мосту через річку Немишля по вулиці Іскринській у місті Харкові в рамках реконструкції - Воробйов, Євген Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі розглядається актуальність теми, встановлюються мета, об’єкт та задачі дослідження. Виконується знайомство з нормативними, науково-технічними, сучасними періодичними та електронними джерелами інформації з питань обстеження. Розглядається обстеження конкретного мосту через річку Немишля по вулиці Іскринській у місті Харкові для виконання його реконструкції. Обстежуються всі елементи даного мосту: мостове полотно, прогонова будова, опори, фундаменти, підходи до мосту та русло. Розробляється програми в Excel для обробки результатів випробування бетону. Виконується оцінка технічного стану мосту, розраховується експлуатаційний стан мосту. Робляться висновки.
Keywords: експлуатаційний стан; мостове полотно; нормативні документи; обстеження; опори; прогонова будова; технічний стан