Стратегія підприємства : конспект лекцій : для здобувачів спеціальностей 051 «Економіка», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» усіх форм навчання - Деділова, Т. В.; Токар, І. І. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Навчально-методичне видання присвячене розгляду основних тем в межах дисципліни «Стратегія підприємства», яка відноситься до переліку вибіркових дисциплін професійно-орієнтованого спрямування освітньо-професійних програм «Економіка» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня. Згідно зі встановленою структурою, конспект лекцій містить основні тези і питання до самоконтролю за теоретичним блоком вивчення дисципліни. Видання становить практичний інтерес для здобувачів і викладачів закладів вищої освіти, що працюють в галузях знань 05 «Економіка», 07 «Управління та адміністрування».
Keywords: стратегія; зовнішнє середовище; місія; цілі; бізнес; управління; strategy; external environment; mission; purposes; business; management; 005.21