Геодезичний супровід влаштування транзитно-перевалочного складу готової продукції на території Харківського Метизного заводу - Гладков, Нікіта Ільясович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті виконання кваліфікаційної роботи виконано: аналіз методів проектування вертикального розпланування, обробку результатів геометричного нівелювання поверхні по квадратах, побудову цифрової моделі поверхні в програмі Topocad, розробку картограми земляних робіт та визначення об’ємів робіт.
Keywords: геодезичне знімання; нівелювання поверхні; план місцевості; поверхня; рельєф