Підвищення рівня транспортного обслуговування клієнтів ТОВ «ЛУКФОРТ Україна» - Князєва, Ірина Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Проведено аналіз поняття транспортне обслуговування, розглянуто теоретичні підходи до підвищення якості транспортного обслуговування. Проаналізовано сучасний стан автомобільних вантажних перевезень. В кваліфікаційній роботі приведено методику формування раціональної схеми доставки продукції. Проведено формування раціональних розвізних маршрутів доставки продукції до клієнтів.
Keywords: вантажність; доставка; клієнти; маршрут; маршрутизація; напівфабрикати; найкоротші відстані; продукція; рівень обслуговування; система доставки; якість