Розробка технології виробництва асфальтобетонних сумішей із рецикльованим асфальтобетоном та добавкою-омолоджувачем на асфальтобетонному заводі - Парфьонов, Павло Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі розроблено протоколи підбору складу асфалтобетонних сумішей. Проаналізовано вплив добавок-омолоджувачів на властивості звичайних та зістарених бітумів. Розроблено раціональну технологію виробництва асфальтобетонних сумішей із рецикльованим асфальтобетоном та добавкою-омолоджувачем на асфальтобетонному заводі. Проведено техніко-економічне обґрунтування доцільності використання рецикльованого асфальтобетону та бітуму з добавкою-омолоджувачем при виготовленні асфальтобетонних сумішей.
Keywords: бітум; рецикльований асфальтобетон; омолоджувач; мінеральні матеріали; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон