Діагностика електромобіля Nissan Leaf програмою Leaf Spy. Частина 1 : Розробка лабораторної роботи «Діагностика тягової акумуляторної батареї електромобіля Nissan Leaf» - Мамедов, Рамін (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – аналіз теоретичного матеріалу щодо електромобіля Nissan Leaf з розробкою лабораторної роботи «Діагностика тягової акумуляторної батареї електромобіля Nissan Leaf». Об'єкт роботи – діагностика тягової акумуляторної батареї електромобіля Nissan Leaf. Предмет роботи – методична розробка до лабораторної роботи «Діагностика тягової акумуляторної батареї електромобіля Nissan Leaf». Розроблено методичний матеріал для лабораторної роботи «Діагностика тягової акумуляторної батареї електромобіля Nissan Leaf». Розроблено план виконання лабораторної роботи та завдання, які потрібно зробити. Розроблено перелік питань для самопідготовки та контролю знань за темою лабораторної ро-боти. Результати роботи доцільно використовувати у навчальному процесі при виконанні практичних робіт за дисципліною «Теорія електромобілів».
Keywords: електромобіль; Leaf Spy; Nissan Leaf; діагностика електромобіля; тягова АКБ; електрокар; ємність акумулятора