Система створення релевантного контенту в різних інформаційних платформах - Абросімова, Тетяна Володимирівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Власникам інтернет-ресурсів необхідно знати, наскільки він інформативний, зручний в роботі і популярний у відвідувачів. Таким чином потрібно отримати уявлення про відвідуваність ресурсу, про найбільш затребуваних його розділах, а також про те, чи не йдуть чи з сайту відвідувачі, не досягнувши мети. Для рішення цієї проблеми існують різні інструменти аналізу роботи сайтів, які допоможуть при прийнятті рішення щодо подальшого розвитку сайту, кращого розуміння переваг клієнтів, підвищення віддачі від реклами і т.п.
Keywords: інструменти аналізу; веб-аналітика; моніторинг; сайт; SEO