Методичні вказівки до практичних занять за темою «Динаміка матеріальної точки» : з дисципліни «Теоретична механіка» - Красніков, С. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Методичні вказівки призначені для студентів денної та заочної форм навчання. Містять завдання і рекомендації, необхідні для успішного виконання курсового проєкту, організації самостійної роботи студентів та проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Теорія механізмів і машин».