Удосконалення перевезень пасажирів у м. Харкові - Філатова, Вікторія Русланівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі розглянуто поняття збалансованої системи показників, яке, на відміну від існуючих, розширює межі оціночної діяльності підприємства за допомогою не лише фінансових, а й нефінансових показників ефективності діяльності, а також служить засобом для розуміння загальної стратегії підприємства кожним членом трудового колективу підприємства. Розроблено методичний підхід оцінки процесу перевезень пасажирів за допомогою збалансованої системи показників на підставі обґрунтування її складових шляхом адаптації традиційного підходу до специфіки автотранспортних послуг.
Keywords: перевезення пасажирів; збалансована система показників; автотранспортні послуги; оцінка бізнес-процесів