Методичні вказівки до курсової роботи студентів : з дисципліни «Водопостачання, водовідведення і покращення якості води» - Душкін, Станіслав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Наведені методики розрахунків обсягів води для забезпечення потреб міста і пожежогасіння, комунальні потреби та потреби промислових підприємств. Методичні вказівки можуть бути використані також під час дипломного проєктування.