Розробка проекту капітального ремонту ділянки автомобільної дороги загального користування Р-82 Сосниця – Короп – /М-02/ з детальним розрахунком асфальтобетонного покриття на міцність зчеплення з основою - Роговий, Ярослав Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті розробки кваліфікаційної роботи магістра виконано: визначення характеристики ділянки автомобільної дороги та району її розташування, визначення параметрів ділянки автомобільної дороги Р-82 Сосниця – Короп – /М-02/ від км 1+480 до км 6+131, проектування плану траси, поздовжнього і поперечного профілю в програмному комплексі Autodesk Civil 3D, розроблення заходів з організації дорожнього руху, проведення розрахунку підсилення та відновлення кромок покриття конструкції дорожнього одягу, розрахунок асфальтобетонного покриття на міцність зчеплення з основою.
Keywords: автомобільна дорога; дорожній одяг; критерій міцності; міцність зчеплення; поздовжній профіль; система автоматизованого проектування