Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги ІІІ категорії в Дніпропетровській області - Шаповалов, Іван (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі виконані технологічні розрахунки режимів роботи заводу, визначена потреба в сировинних матеріалах. Підібрано та розраховано конструкцію дорожнього одягу, розраховано склади асфальтобетонних сумішей, що будуть виготовлятися на асфальтобетонному заводі. Встановлені об’єми складів сировинних матеріалів, підібрано основне технологічне обладнання підприємства, розроблено технологію роботи заводу та розраховано вартість асфальтобетонних сумішей.
Keywords: щебінь; мінеральний порошок; бітум; асфальтобетонна суміш; технологія; асфальтобетон; дорожній одяг; калькуляція вартості