Комп'ютерні технології управління проектами : навчальний посібник для студентів спеціальностей 151 «Автоматизоване управління технологічними процесами» - Ільге, Ігор Генріхович; Ilhe, Ihor (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У навчальному посібнику викладено технологію використання спеціалізованих комп'ютерних програм для планування і супроводу виконання проектів на прикладі застосування програмного пакету Microsoft Project. Викладено питання побудови в середовище даного програмного комплексу структури та розкладу проекту, створення бази даних ресурсів проекту та їх призначення на роботи проекту, аналізу і оптимізації плану проекту, можливості відстеження виконання проекту і оцінки його успішності, організації комунікації в команді проекту. Посібник стане корисним для студентів, що навчаються за спеціальністю 151 «Автоматизоване управління технологічними процесами», а також може бути корисним студентам інших напрямів, де вивчаються питання застосування комп'ютерних технологій в управлінні проектами.
Computer technologies of project management
Keywords: управління проектами; комп’ютерні технології; проектне планування; відстеження проекту; аналіз отриманої вартості; ресурсна база; спільна робота проектної команди; програмне забезпечення для управління проектами; project management; computer technology; project planning; project tracking; earned value analysis; resource base; joint work of the project team; project management software; 005.8:004