Особливості конструкції та основні напрями удосконалення крокуючого рушія потужних технологічних машин - Фідровська, Н. М.; Ярижко, О. В.; Крупко, І. В.; Fidrovskaya, N. M.; Yarizhko, O. V.; Krupko, I. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розглянуто особливості конструкції та процесу пересування технологічних машин, обладнаних чотирьохопорним крокуючим рушієм, із методикою визначення основних параметрів такого механізму. Показано фактори, що впливають на роботу привода такого механізму, їх вплив на ефективність та показано основні шляхи удосконалення такого механізму пересування.
Features of the construction and justification of the main parameters of the walking movement mechanism technological machines
Keywords: крокуючий рушій; екскаватор; технологічні машини; ексцентриковий привід; замкнутий кінематичний контур; стійкість; walking propulsion; excavator; technological machines; eccentric drive; closed kinematic circuit; stability; 621.873.11; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.95.0.129